Menu

Wij zijn gevestigd aan de Heumenseweg 3, 6603 CW te Wijchen. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Wel dient u een parkeerschijf te gebruiken indien u voor de Attent (supermarkt) parkeert. Voor ons kantoor is het niet nodig.

 

Rest ons u te attenderen op het feit, dat in Nijmegen en Wijchen veel wordt gecontroleerd op snelheid en het dragen van gordels. Op diverse plaatsen staan mobiele flitskasten en agenten met mobiele snelheidsmeters.

 

Via de A50 ARNHEM-DEN BOSCH EN OF DEN BOSCH-ARNHEM

U neemt de afslag Wijchen Nijmegen vanaf de A50 (A326) en direct daarna neemt u de afslag Bergharen Wijchen Niftrik. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf richting Niftrik Grave u komt op de rotonde en daar slaat u links af richting Niftrik Grave (Drutens weg). Blijf deze weg volgen tot het einde (alle rotondes oversteken). Aan het einde slaat u linksaf richting Wijchen. Na twee rotondes slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Heumen. Na 50 meter vindt u ons aan de linkerkant.

 

Via A325 ARNHEM-NIJMEGEN

U komt Nijmegen binnen via de Waal brug en rijdt rechtdoor richting het Keizer Karelplein. Op het Keizer Karelplein rijdt u richting Grave Venlo ’s Hertogen Bosch N326. U rijdt nu op de Graafseweg blijft u deze N326 volgen tot het verkeersplein Taken Hofplein. Op dit Taken Hofplein gaat u richting Grave N 326 en blijf rechts rijden. Vanaf de rotonde, direct na het spoor viaduct, sorteert u rechtsvoor u slaat rechtsaf richting Grave N324. Bij de 3e verkeerslichten slaat u linksaf op de hoek ziet u een pannenkoeken restaurant. Na 50 meter vindt u ons aan de linkerkant naast (Match) de openhaarden zaak.

 

Voor een deel van de parkeer plaatsen (supermarkt zijde) geldt een blauwe zone. Op die parkeerplaatsen bent u verplicht om gebruik te maken van een parkeerkaart (verkrijgbaar bij onze receptionist).

               

Blaak weergeven op een grotere kaart