Menu

Onze Service, de voordelen voor u

Productgebonden dienstverlening
Bij deze dienstverlening kiest u, samen met een vakspecialist van Blaak Verzekeringen, voor een specifiek verzekeringsproduct.
Voor onze werkzaamheden (bijvoorbeeld: aanpassen contract) betaalt u ons een vaste mutatievergoeding.
  

Persoonsgebonden met Service & Ondersteuning
Met de basis module voor verzekeringen krijgt u voor de meest voorkomende producten een uitstekende service en ondersteuning.
Wij ondersteunen en adviseren u bij het samenstellen van onze service en de door u gewenste producten, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
U krijgt één adres voor al uw vragen over producten en verzekeringen. Daarnaast helpen wij u ook bij het indienen van uw schadeclaim of het verhalen van uw schade.

Onderhoud verzekeringen
Wij spannen ons in om ervoor te zorgen dat uw pakket blijft aansluiten op uw wensen en omstandigheden. Wij verwachten dan wel dat u wijzigingen in uw persoonlijke situatie aan ons doorgeeft. Op basis van actuele informatie kunnen wij u helpen met het scheiden van belangrijke risico's die verzekerd moeten zijn en blijven. Verandert uw situatie? Dan mag u ons altijd vragen om de premies, die verzekeraars bij u in rekening brengen, opnieuw te beoordelen.

Uw schade is niet gedekt of verzekerd?
Dan helpen onze vak- en schadespecialisten u op weg met mogelijke oplossingen. Wanneer een schade niet op de gebruikelijke manier kan worden verhaald op een tegenpartij, dan heeft u toegang tot ons netwerk van advocaten, juristen, onafhankelijke specialisten en experts. Wij helpen en blijven betrokken bij uw belang.

Duidelijke afspraken vooraf
Voor onze werkzaamheden ontvangen wij een vergoeding. Kiest u voor onze serviceovereenkomst dan vervallen de losse (mutatie) vergoedingen en ontvangt u een vaste korting op ons uurtarief. Dat kan goed van pas komen wanneer u hulp of advies nodig heeft voor uw hypotheek, uw vermogen of andere producten. Wilt u zelf een compleet overzicht hebben, dat kan met het Blaak Rapport! Wij werken de informatie overzichtelijk voor u uit in een compleet rapport. Bij de opdracht voor het maken van een persoonlijk rapport ontvangt u eenmalig een rekening. Wanneer u een vergoeding verschuldigd bent voor onze werkzaamheden krijgt u van ons altijd vooraf een offerte.

Aanvullende module Hypotheken
Kiest u voor de aanvullende module hypotheken beheren en onderhouden wij uw hypotheek en kunt u bij Blaak Hypotheken terecht voor al uw vragen met betrekking tot uw hypotheek.

Aanvullende module Risico's
Met de aanvullende module Risico's kunt u bij Blaak Verzekeringen terecht voor het beheer en onderhoud van complexe financiële producten. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen die betrekking hebben op complexe financiële risico's. U kunt hierbij denken aan vragen op gebied van arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Aanvullende module Vermogen
Met de aanvullende module Vermogen kunt u bij Blaak Verzekeringen terecht voor het beheer, onderhoud en al uw vragen die betrekking hebben op vermogensproducten zoals lijfrente- doel sparen, uw pensioen of AOW (Algemene ouderdomswet).

Kosten Blaak Rapport
Kiest u voor het Blaak Rapport dan ontvangt u jaarlijks een actueel overzicht van uw verzekering, lopende financiele producten en diensten. In dit rapport staat belangrijke achtergrondinformatie voor u over risico's en producten. Maar ook overzicht met onze taken en uw wensen vindt u terug in het rapport.

Blaak Verzekeringen,
In ieder geval