Menu

 

Verkeersrechtsbijstand

Uw bedrijf en medewerkers zijn wereldwijd van rechtshulp verzekerd bij deelname aan het verkeer tijdens werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld rekenen op juridische steun als het gaat om het verhalen van een schade die een ander aan uw motorrijtuig heeft toegebracht.

Ook is binnen het SRB-collectief dekking opgenomen voor alle contractuele geschillen met betrekking tot de aankoop, reparatie en verzekering van de in (toekomstig) eigendom toebehorende motorrijtuigen.

 

Rechtsbijstand bedrijven inclusief particuliere dekking

U kunt binnen het verzekeringscollectief van het SRB ook kiezen voor een rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven. Deze complete verzekering biedt dekking voor de modules Verkeer, Bedrijfsvoering & Incasso, Inkoop en Verkoop.

Tevens is binnen het SRB collectief ook strafrecht meeverzekerd, indien verkeersgerelateerd. Als u een verkeersfout maakt (of dat wordt beweerd) en u wordt daarvoor strafrechtelijk vervolgd, dan kunt u een beroep doen op deze rechtsbijstandverzekering. Evenals een complete particuliere rechtsbijstanddekking. Met deze verzekering bent u goed voorbereid bij de meest uiteenlopende juridische conflicten.