024 366 0000
info@blaak.nl

Zorgverzekering

Blaak Verzekeringen > Zorgvergelijker

Vergelijk uw zorgverzekering

Wij hebben goed nieuws! Vanaf nu kunt u bij Blaak Verzekeringen gebruik maken van een handige vergelijkingstool! Dit betekent dat u met een paar muisklikken kiest wat voor u belangrijk is in een zorgverzekering.  U krijgt in 1 oogopslag te zien welke partijen voor u geschikt zijn.

Objectieve vergelijkingstool

Deze vergelijkingstool is er om u te helpen bij het vergelijken, in het enorme aanbod, van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars. Deze geeft u snel en eenvoudig overzicht van de grote zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering online afsluiten en profiteren van interessante kortingen.

Wel of niet overstappen?

Twijfelt u of u overstapt naar een andere zorgverzekeraar? Ook dan loont het de moeite met ons contact op te nemen. Wij hebben nieuwe afspraken gemaakt met diverse verzekeraars. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Uw zorgverzekering via Blaak Verzekeringen

Naast korting op uw premie profiteert u bij Blaak Verzekeringen van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk en passend advies;
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties.

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient uiterlijk 31 december 2018 bij ons binnen te zijn. U heeft vervolgens nog tot en met 31 januari 2019 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Persoonlijk advies?

Dan staan wij u als uw tussenpersoon natuurlijk graag te woord en helpen wij u bij het maken van de juiste en verantwoorde keuze.  U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 024 366 0000 of stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over zorgverzekeringen in het algemeen, dan kunt u dat hier vinden.

Onze zorgvergelijker

Persoonlijk advies over uw zorgverzekering?

Dan staan wij u als uw tussenpersoon natuurlijk graag te woord en helpen wij u bij het maken van de juiste en verantwoorde keuze.

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 024 366 000 of stuur ons een e-mail.