024 366 0000
info@blaak.nl

Garageverzekering

Blaak > Garageverzekering

Garageverzekering

Ben je garagehouder of autodealer? Waar mens en machine samenkomen, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje.

Denk aan schade aan een voertuig van een klant of een klant die letsel oploopt. Het is gebeurd voordat u er erg in heeft. Een goede verzekering is een noodzaak. Bij Blaak Verzekeringen stem je de dekking bovendien af op je behoeften.

Geen zorgen bij schade

De Garageverzekering is ook interessant voor alle andere bedrijven die te maken hebben met auto’s, campers of caravans van klanten.

Op maat gemaakt

Ieder bedrijf kent zijn eigen risico’s.

Je hebt de keuze uit de volgende dekkingen:

* Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB): Schade toegebracht aan derden bijv. door handelingen van medewerkers of het nalaten van handelingen.

* Aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WAM): Schade die motorrijtuigen toebrengen aan anderen.

* Dekking voor klanten: Schade toegebracht aan voertuigen van klanten.

* Cascodekking: Schade aan eigen voertuigen, of voertuigen die je in consignatie hebt van een fabrikant of auto-importeur  (oftewel die je verkoopt voor rekening van een derde)

Goede preventie, minder schade

Met goede preventiemaatregelen maak je je bedrijf veiliger voor klanten en medewerkers. Bovendien neemt de kans op schade sterk af. Omdat het belang van preventie groot is, kun je bij Blaak Verzekeringen rekenen op begeleiding en advies van risicodeskundigen op dit gebied.

Naverrekening

Voor de Garageverzekering betaal je een premie met naverrekening. Wij inventariseren aan het einde van het jaar de schadegegevens en de definitieve premiegrondslagen. Tegelijk met de na verrekening verrekenen we de eventueel verdiende no-claimkorting van 30 procent.

Zijn de premiegrondslagen hoger dan verwacht en/of heb je schade, dan betaal je bij. En anders krijg je een deel van de premie terug. Blaak Verzekeringen vertelt je er graag meer over.

Bel mij terug formulier