024 366 0000
info@blaak.nl

Wie zijn wij

Blaak Verzekeringen > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Meerdere voordelen onder één dak

Een bijzonder aantrekkelijk voordeel voor u is dat Blaak Verzekeringen onder één dak gevestigd is met Blaak Makelaardij en Hypotheken. Hierbij draait het om samenwerking. Het bundelen van krachten en specialisme en het aanbieden van een allround dienstenpakket.

Door de bundeling van onze krachten garanderen wij u professionaliteit op ieder vakgebied, aantrekkelijke tarieven, korte lijnen en alle diensten onder één dak.

Voor al uw verzekeringsvraagstukken

Blaak Verzekeringen is uw intermediair met ervaren en gedreven medewerkers die gespecialiseerd zijn in het oplossen van uw verzekeringsvraagstukken. Wij zijn het aanspreekpunt voor zowel bedrijven als particulieren. We maken complexe onderwerpen begrijpelijk en geven u graag een onafhankelijk advies.

We bouwen graag een langdurige samenwerking op met onze relaties.

Bij Blaak Verzekeringen staat kennis voorop. Met deze kennis kunnen we u een uitstekende kwaliteit van dienstverlening garanderen.

Een uitgebreid assortiment met Service & Ondersteuning

Naast geschikte financiële producten bieden wij u ook de service en ondersteuning die bij u past.

Persoonlijke aandacht met het Blaak Rapport

Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, maar daarnaast kunt u ervoor kiezen om met één rapport en een jaarlijkse update uw situatie inzichtelijk te hebben en te houden.

Claimhulp

Onze experts helpen en ondersteunen u bij het claimen van uw schade. Ons uitgangspunt blijft dat wij altijd proberen om u te helpen of te ondersteunen, ook wanneer u daarvoor (nog) geen verzekerde oplossing heeft.

Meerwerk

Naast de overeengekomen werkzaamheden mag u altijd aan ons vragen om meer voor u te doen. Wij maken in die situatie altijd vooraf een offerte met onze voorwaarden en tarieven.

Regel uw zaken compleet en op één adres. Wij doen meer dan u denkt!

Blaak Verzekeringen,

In ieder geval

blaakvink

Bel mij terug formulier