024 366 0000
info@blaak.nl

Wie zijn wij

Blaak > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Meerdere voordelen onder één dak

Een bijzonder aantrekkelijk voordeel is dat Blaak Verzekeringen onder één dak gevestigd is met Blaak Makelaardij, Blaak Hypotheken en Blaak Administratie. In Zetten hebben wij ook een Regiobank. Zo kunnen we ook adviseren bij het opbouwen van vermogen voor later.

Door de bundeling van onze krachten garanderen wij professionaliteit op ieder vakgebied, aantrekkelijke tarieven, korte lijnen en alle diensten onder één dak.

Blaak als belangenbehartiger

Onze ervaren en gedreven vakspecialisten geven onafhankelijk en deskundig advies over uiteenlopende financiële zaken. Zoals advies bij inkomensverlies na arbeidsongeschiktheid. Of het ordenen van uw financiële zaken. Maar ook het controleren en beheren van uw administratie. En het regelen van alle belastingzaken. We onderhandelen, verkopen of taxateren uw huis. Wat uw wensen ook zijn, door onze veelzijdigheid kunnen wij het zeer waarschijnlijk voor u regelen!

Persoonlijk contact en aandacht

We geven u graag persoonlijk advies. Dat betekent dat wij op de hoogte moeten zijn van wijzigingen in uw leven, zoals: samenwonen, trouwen, scheiden, verhuizen, verandering van inkomen, ondernemerschap, kinderen krijgen en kinderen die uit huis gaan en bij overlijden van verzekerden.

Betrokken bij een schade of conflict?

Graag helpen wij met het beoordelen van uw rechtspositie. Vervolgens kunnen wij ook voor u onderhandelen met een tegenpartij wanneer u er zelf niet uitkomt. Ons uitgangspunt blijft dat wij altijd proberen om te helpen of te ondersteunen, ook wanneer u daarvoor (nog) geen verzekerde oplossing hebt.

Klanttevredenheid scoort een 9

Ieder kwartaal onderzoekt Blaak de klanttevredenheid van onze relaties. Voor schadebehandeling krijgen we een 9 als rapportcijfer! (het landelijk gemiddelde is een 7.2).

Regel al uw financiële zaken compleet en op één adres. Wij doen meer dan u denkt!

blaakvink

Bel mij terug formulier