024 366 0000
info@blaak.nl

Starters

Blaak > Starters

Startende ondernemer?

Heb je altijd al voor jezelf willen werken of ben je het werken in loondienst zat? Heb je een droom als zelfstandig ondernemer? Wil je niet meer afhankelijk zijn van je baas?  Of misschien alvast starten naast je baan in loondienst? Wij helpen je die droom waar te maken!

Zelfstandig ondernemers hebben belastingvoordelen

Vooral in moeilijke economische tijden kan het starten als zelfstandig ondernemer voordelen bieden. Misschien heb je vrees om te starten, wij kunnen je in ieder geval deskundig onafhankelijk advies geven. Met de gewijzigde wetgeving wordt het bijvoorbeeld nog aantrekkelijker om (parttime) te starten. Zelfstandig ondernemers hebben meer belastingvoordelen dan particulieren in loondienst en houden netto meer over.

Weloverwogen keuzes op fiscaal gebied

Als startende ondernemer zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goed bedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overstelpt je met informatie, de Belastingdienst stelt je lastige vragen, de bank wil alles van je weten en ga zo maar door. Wij begeleiden starters graag in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken alsmede in het nemen van de juiste beslissingen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook in relatie tot bijvoorbeeld verzekeringen, personeel en rechtsvorm.

Speciale tarieven voor starters

Aangezien het starten van een onderneming al geld genoeg kost, hanteren wij speciale tarieven voor starters en bieden een korting op onze tarieven. Wij willen ons graag bewijzen tijdens de begeleiding van starters en vertrouwen op een langdurige relatie.