024 366 0000
info@blaak.nl

Hypotheek

Blaak > Hypotheek

Hypotheek

Het huis van uw dromen gevonden?

Dan bent u op zoek naar de juiste hypotheek!

Juist in deze reis van dromen naar wonen is de rol van een hypotheekadviseur belangrijk. Het gaat vaak om ingewikkelde oplossingen en veel mensen zijn hier niet in thuis. Dit vraagt om persoonlijk advies.

Wonen wordt steeds meer gecombineerd met andere functies, zoals werken, sporten, leren (thuisonderwijs). Naast de mogelijkheid om te verhuizen, onderzoeken meer mensen hoe ze hun huidige woning kunnen aanpassen aan nieuwe behoeftes. Bijvoorbeeld een extra kamer om te gebruiken als werkkamer. Ook duurzaamheid speelt vaker een rol. In ons adviesgesprek nemen wij deze opties met u door. We kijken zo samen welke verduurzamende maatregelen u kunt meefinancieren op uw hypotheek.

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

Wij hebben de mogelijkheid om te bemiddelen voor een groot aantal hypotheekaanbieders in Nederland, en kunnen u dus van een onafhankelijk advies voorzien.

Blaak Makelaardij voor de aankoop van uw droomhuis

We regelen niet alleen de financiering van uw droomhuis, maar ook het droomhuis zelf! Blaak Makelaardij bekijkt graag samen met u uw woonwensen en financiële mogelijkheden. Zo wordt de aankoop van een nieuwe woning een stuk makkelijker. Als aankoopmakelaar behartigen wij uitsluitend uw belang. Tevens zijn wij verkoopmakelaar en taxatiemakelaar. Zo kan Blaak u volledig ondersteunen bij zowel de zoektocht naar uw droomhuis als bij de aankoop van uw droomhuis.

Een afspraak maken

Bel ons of stuur ons een e-mail voor een afspraak met Blaak Hypotheken voor een vrijblijvend advies. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Niet enkel voor de aankoop van een nieuwe woning, maar misschien ook voor een aantrekkelijk alternatief voor de huidige financiering.

Deskundige adviseurs 

Onze hypotheekadviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur en Adviseur Duurzaam Wonen. Deze erkenning (keurmerk) wil zeggen dat u er vanuit kunt gaan dat u met een deskundige en vakbekwame adviseur te maken hebt. Een goed hypotheekadvies gaat namelijk om meer dan geld alleen, daarom heeft een erkend hypotheekadviseur kennis op verschillende vakgebieden: belastingen, verzekeringen, toekomstvoorzieningen en financieringen.

De voordelen op een rij:

    • Wij staan garant voor een scherpe onafhankelijke aanbieding omdat we voor veel geldverstrekkers kunnen bemiddelen.
    • U bent zeker van een vakbekwaam en kwalitatief advies door een erkend hypotheekadviseur.
    • Wij beperken ons niet tot alleen een hypotheekadvies, maar verzorgen de complete financiële planning; pensioenen, belastingen en verzekeringen. Dit alles uiteraard afgestemd op uw persoonlijke situatie.
    • Wij coördineren de complete afhandeling van alle documenten. U hebt hierbij 1 aanspreekpunt.
    • Ook in de toekomst informeren wij u over veranderingen in het financiële klimaat, zodat de gevolgen voor uw persoonlijke situatie kunnen worden bekeken.

Regel al uw financiële zaken compleet en op één adres. Wij doen meer dan u denkt!

Blaak Verzekeringen,

In ieder geval

Bel mij terug formulier