024 366 0000
info@blaak.nl

Lesautoverzekering

Blaak > lesautoverzekering

lesautoverzekering

Een lesauto verzekeren is altijd maatwerk. Als rijschoolhouder stel je immers veel specifiekere eisen aan je lesautoverzekering dan een reguliere automobilist doet voor zijn verzekering. Je wilt bijvoorbeeld ook dat je leerlingen en eventuele meerijdende stagiaires goed verzekerd zijn.

Waarop moet je letten?

Ga je een lesvoertuig verzekeren, dan is het onder meer belangrijk goed te kijken naar welke dekking je nodig hebt. Je bent verplicht je auto minimaal WA te verzekeren. Zeker bij een lesauto is het een prettig idee als ook schade aan je eigen auto voldoende verzekerd is. Overweeg dus altijd of een (beperkt)casco verzekering beter geschikt is.

Tip! Heb je een lesvoertuig die jonger is dan acht jaar? Dan loont het bijna altijd om een (beperkt) cascoverzekering af te sluiten.

Vervangend vervoer

Krijg je tijdens een rijles te maken met schade, dan is het natuurlijk extra belangrijk dat je snel vervangend vervoer tot je beschikking hebt. Als jij immers de andere lessen van die dag niet kunt laten doorgaan, kost dit jou als ondernemer behoorlijk wat geld.

Stichting Rijschool Belang

Blaak Verzekeringen werkt samen met de Stichting Rijschool Belang. Deze stichting vertegenwoordigt de inkoopbelangen van rijschoolhouders.

Rijschoolverzekeringen

Er is een speciaal collectief verzekeringspakket samengesteld voor rijscholen met extra veel premievoordeel. In het SRB Rijschoolverzekeringspakket zit minimaal een motorrijtuigen-, bedrijfsaansprakelijkheid-, rechtsbijstand- en in/opzittende verzekering. Dit zodat je als rijschoolhouder bij elke situatie goed verzekerd bent en niet voor verrassingen komt te staan, ook het instructierisico is op deze wijze goed afgedekt. De SRB Lesvoertuigverzekering heeft het zo geregeld dat bij een schade altijd een auto met dubbele bediening binnen 24 uur tot je beschikking staat.

Bel mij terug formulier