024 366 0000
info@blaak.nl

Post van Blaak

Blaak > Post van Blaak

Vul hier uw code in:

Post van Blaak

Heeft u post van ons ontvangen en wilt u de poststukken digitaal inzien? Vul dan hieronder de Postex-code in die u heeft gekregen. In de digitale omgeving kunt u uw post bekijken en eventueel uw factuur betalen.

Wij streven ernaar om in de toekomst alle post digitaal te versturen. Wilt u hier gebruik van maken, wijzig dan uw voorkeur in de digitale omgeving.

Is uw Postex-code verlopen? Bij het volgende bericht dat u van ons ontvangt, krijgt u weer een nieuwe Postex-code. U kunt uw documenten nog één jaar na verzending bekijken en downloaden.

Postex is een bedrijf dat namens Blaak Verzekeringen een groot deel van onze poststukken verstuurt. Postex hanteert strikte privacy-voorwaarden en behandelt uw gegevens zorgvuldig. Meer informatie over Postex vindt u op www.postex.com .

Postex verwerkt uw persoonsgegevens in opdracht van Blaak Verzekeringen. Neem contact op met Blaak Verzekeringen als u hier vragen over heeft.

 

Veelgestelde vragen

1.Beveiliging

Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com.

2.Waarom doen we dit?

Blaak Verzekeringen wil graag haar service blijven verbeteren en tegelijkertijd milieubewuster werken. Vandaar de keuze voor een digitale, beveiligde omgeving waarbij uw privacy geborgd is. Het digitaliseren van onze documentstroom zal een positieve invloed hebben op onze kosten en is meer van deze tijd. Wij vinden gebruiksgemak en de wensen van onze klanten ook van groot belang.

3.Wat kan ik ermee?

Als je met de unieke code bent ingelogd, kun je jouw documenten digitaal inzien, downloaden en opslaan. De documenten blijven maximaal 1 jaar beschikbaar binnen de Postex omgeving. Je kunt ook je voorkeur aangeven of wijzigen, dat wil zeggen of je wél of niet je documenten per e-mail wilt ontvangen en ook op welk e-mailadres je dit dan wenst. Eventueel kun je hier ook zelf je facturen inzien en facturen betalen.