024 366 0000
info@blaak.nl

Rijscholen

Blaak > Rijscholen

Rijscholen

Les verzekeringen bij Blaak Verzekeringen: 

Een lesauto verzekeren is altijd maatwerk. Als rijschoolhouder stel je immers veel specifiekere eisen aan je lesautoverzekering dan een reguliere automobilist doet voor zijn verzekering. Je wilt bijvoorbeeld ook dat je leerlingen en eventuele meerijdende stagiaires goed verzekerd zijn.

Waarop letten?
Ga je een lesvoertuig verzekeren, dan is het onder meer belangrijk goed te kijken naar welke dekking je nodig hebt. Je bent verplicht je auto minimaal WA te verzekeren. Zeker bij een lesauto is het een prettig idee als ook schade aan je eigen auto voldoende verzekerd is. Overweeg dus altijd of een (beperkt)casco verzekering beter geschikt isTip! Heb je een lesvoertuig die jonger is dan acht jaar? Dan loont het bijna altijd om een (beperkt) casco verzekering af te sluiten.

Vervangend vervoer
Krijg je tijdens een rijles te maken met schade, dan is het natuurlijk extra belangrijk dat je snel vervangend vervoer tot je beschikking hebt. Als jij immers de andere lessen van die dag niet kunt laten doorgaan, kost dit jou als ondernemer behoorlijk wat geld.

Daarom heeft de SRB lesvoertuigverzekering het zo geregeld dat bij een schade altijd een auto met dubbele bediening binnen 24 uur tot je beschikking staat.

Bel mij terug formulier