024 366 0000
info@blaak.nl

Verandering in persoonlijke situatie

Blaak > Verandering in persoonlijke situatie

Uw persoonlijke situatie verandert

Als uw adviseur wil Blaak u graag goed en persoonlijk advies geven. Dat betekent wel dat wij op de hoogte moeten zijn van recente veranderingen in uw leven. Als er iets in uw persoonlijke leven verandert, dan heeft dit vaak impact op uw financiële situatie. U loopt mogelijk meer of minder risico. En heeft een andere verzekeringsbehoefte.

Denk aan:

samenwonen, trouwen, scheiden, verhuizen, verandering van inkomen, kinderen krijgen of die juist uit huis gaan. Maar ook na een ongeval of arbeidsongeschiktheid willen wij u graag kunnen helpen.  

Op deze belangrijke momenten in uw leven komt het er op aan dat:

  • de diverse verzekeringen op elkaar zijn afgestemd
  • dat er één partij is die het overzicht heeft

Is er iets veranderd in uw persoonlijke situatie?

Wilt u dit dan aan ons doorgeven? Dan maken we ingewikkelde onderwerpen graag voor u begrijpelijk en kunnen we u een onafhankelijk advies geven. Blaak helpt u bij het weer op orde brengen/ up to date krijgen van overzicht bij uw keuzes om risico’s wel of niet te verzekeren en tegen welke voorwaarden.

Wat is het verschil tussen productgebonden – en persoonsgebonden dienstverlening?

Bij productgebonden dienstverlening helpen we u met vragen en geven we u advies over het afgesloten product.

Bij persoonsgebonden dienstverlening inventariseren wij uw volledige situatie (werk, inkomen, wonen, vermogen en vrijetijdsbesteding), wensen en vragen en geven wij u advies over uw gehele financiële situatie. Zo kunnen we risico’s tijdig opsporen en voor u regelen en oplossen. Dat kan alleen als we op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie.

Ook helpen we u dan met het bepalen en onderhandelen van uw rechtspositie, los van een verzekering of dekking. Ook kunnen we met behulp van meerwerk u verder helpen als u er zelf niet uitkomt. Blaak treedt dan op als uw belangenbehartiger en stelt alles op alles om u te helpen uw (financiële) schade tot een minimum te beperken.