024 366 0000
info@blaak.nl

Verzekeringen

Blaak > Verzekeringen

Verzekeringen

A tot Z Verzekeringspakket

Blaak Verzekeringen heeft een uitgebreid van A tot Z verzekeringspakket zoals schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, ongevallenverzekeringen en reisverzekeringen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Blaak Verzekeringen heeft een vestiging in Wijchen en in Zetten. In Zetten werken wij ook samen met de RegioBank.

Onafhankelijke tussenpersoon

Blaak Verzekeringen adviseert en bemiddelt voor particulieren en bedrijven om de kwaliteit van de verzekeringen te kunnen garanderen. De kwaliteit wordt pas duidelijk nadat je schade hebt gehad. Daarom is het belangrijk om je uitgebreid te laten informeren over de keuze van je verzekeringen. Daarvoor ben je bij Blaak Verzekeringen als onafhankelijk vakspecialist aan het juiste adres. Maak kennis met onze ruime ervaringen met financiële producten.

De juiste keuze maken

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Blaak Verzekeringen vergelijkt, naast de prijs, ook de voorwaarden, service, kwaliteit en andere productkenmerken. Op deze manier streeft Blaak Verzekeringen ernaar teleurstellingen achteraf te voorkomen. Zo maak je zelf de juiste keuze voor een verzekering die bij jou, je gezin of je onderneming past!

Advies over verzekeringen voor starters, ZZP’ers en MKB

Als ondernemer loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achterkomt als het al te laat is. Het is verstandig een aantal bedrijfsverzekeringen zeker te regelen voor de risico’s die je niet zelf kan en wilt dragen. Blaak Verzekeringen bekijkt graag samen met jou welke verzekeringen je privé hebt afgesloten en welke zakelijke verzekeringen je kunt afsluiten voor dekking voor jouw werkzaamheden als ondernemer. Kies voor een A tot Z verzekeringspakket speciaal voor jou!

Bel mij terug formulier