024 366 0000
info@blaak.nl

Volmachtbedrijf

Blaak Verzekeringen > Volmachtbedrijf

Volmachtbedrijf

Graag willen wij u informeren over de (on)gebondenheid met ons bemiddelingsbedrijf. Wij werken nauw samen met Blaak Assuradeuren B.V.

Wij hebben ervoor gekozen om ons advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. Blaak Verzekeringen doet de bemiddeling en geeft u als relatie graag onafhankelijk advies. Blaak Verzekeringen is verbonden aan Blaak Assuradeuren B.V.

Wat doet een Volmacht?

Een Volmacht is een professionele financiële dienstverlener die de bevoegdheid heeft om namens een of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Blaak Verzekeringen heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Op de website van ons volmachtbedrijf (www.blaakassuradeuren.nl) wordt de werkwijze nader toegelicht.

Als een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij Blaak Assuradeuren geven wij de voorkeur de verzekering onder te brengen bij ons volmachtbedrijf.

De voordelen hiervan voor onze relaties:

  • Door zeer korte lijnen met de binnen het volmachtbedrijf geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.
  • Met deze werkwijze houden wij de regie in eigen hand.

Bel mij terug formulier