024 366 0000
info@blaak.nl

Volmachtbedrijf

Blaak > Volmachtbedrijf

Volmachtbedrijf

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). Nederland telt een groot aantal aanbieders op het gebied van financiële diensten. Wij selecteren periodiek voor u die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs/prestatieverhouding leveren. Op uw verzoek verstrekken wij u graag een overzicht van de aanbieders die wij in ons advies betrekken. 

Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Blaak Assuradeuren B.V.. Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schaden af te wikkelen. Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van Blaak Assuradeuren B.V..

Wat doet een Volmacht?

Een Volmacht is een professionele financiële dienstverlener die de bevoegdheid heeft om namens een of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Blaak Verzekeringen heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Op de website van ons volmachtbedrijf (www.blaakassuradeuren.nl) wordt de werkwijze nader toegelicht.

De voordelen hiervan voor onze relaties:

  • Door zeer korte lijnen met de binnen het volmachtbedrijf geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.
  • Met deze werkwijze houden wij de regie in eigen hand.

Bel mij terug formulier